torelló

Gestió personalitzada del Síndic de Greuges

L'alcalde de Torelló, Miquel Franch, i el síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, signaran, aquest dijous, un conveni de col·laboració per tal d'oferir una millor atenció als habitants de Torelló en la defensa dels seus drets en l'àmbit local. El conveni estableix que el síndic ha d'oferir a l'Ajuntament una supervisió singularitzada de la seva actuació. Aquesta es concretarà, d'una banda, en la tramesa a l'Ajuntament d'un informe anual que reculli la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes provinents de persones i entitats de Torelló que hagi atès el síndic. D'altra banda, el síndic també podrà assistir a un plenari municipal per exposar i debatre l'informe esmentat.

El síndic de greuges de Catalunya, Rafael Ribó, acompanyat d'altres membres del seu equip, visitarà Torelló demà passat per atendre les persones que vulguin fer-li consultes o exposar-li les seves queixes sobre les administracions públiques. L'equip del síndic atendrà les visites des de les 11 del matí fins a les 2 del migdia i de les 16.30 a les 18.30 de la tarda als despatxos de Gestiomat-La Cooperativa (carrer Enric Prat de la Riba, 17-19).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona