Administracions

El Col·legi d'Arquitectes avala els treballs previs de la revisió cadastral a Cunit

El Col·legi Oficial d'Arquitectes Tècnics de Catalunya ha emès un informe tècnic favorable als treballs previs a la revisió cadastral de Cunit, que l'Ajuntament del municipi va encarregar l'any 2006 a l'empresa Auxiliar de Recaudación, la companyia que s'ocupa de la recaptació dels impostos a Cunit des del 1988. L'Ajuntament va acordar sol·licitar a la gerència del cadastre la documentació necessària per fer-ne una valoració objectiva.

Els portaveus dels grups municipals del PSC i el PP, Xavier Lorenzo i José Barquier, respectivament, es van mostrar ahir satisfets del resultat pericial, «que valida l'import que l'Ajuntament va pagar per les feines fetes».

La revisió cadastral ha portat cua. L'Ajuntament de Cunit va adjudicar els treballs sense fer un concurs previ i per un import de gairebé un milió d'euros. Una sentència va declarar, el 2008, la contractació nul·la de ple dret. La tardor passada, el ple municipal va acordar demanar l'import del contracte a l'empresa que tenia adjudicats els treballs, a la vegada que va anunciar que encarregaria un informe objectiu del resultat dels treballs previs de la revisió, que els ha estat favorable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia