Administracions

Torroella torna un 28% de la taxa de residus a negocis no essencials

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha començat el retorn del 28% de la taxa de residus del 2020 als industrials de serveis no essencials afectats per les restriccions de la Covid-19, com s’havia compromès dins del pla de xoc municipal contra la pandèmia, per tal de rebaixar el rebut en funció de la disminució del cost del servei. Tot i això, el retorn s’ha endarrerit fins a tancar l’exercici del 2020 i quantificar la diferència entre ingressos i despeses, que s’han vist reduïdes per la pandèmia ja que hi ha hagut una notable disminució de la quantitat de residus generats.

Crespià decideix anul·lar la seva Fira de la Mel

R. E

La 42a edició de la Fira de la Mel de Crespià, que s’hauria celebrat l’últim cap de setmana d’aquest mes de febrer, s’ha suspès arran de la pandèmia, segons ha informat l’Ajuntament. Aquesta fira és l’esdeveniment més important que s’organitza en aquest municipi del Pla de l’Estany.

L’Oficina de Reactivació de la Garrotxa té 140 usuaris

L’Oficina per a la Reactivació Econòmica de la Garrotxa ha atès més de 140 usuaris amb consultes sobre els efectes econòmics relacionats amb la Covid-19. Segons un estudi de DinàmiG –l’organisme gestor, de l’Ajuntament d’Olot i el Consell Comarcal– realitzat a 317 empreses de la Garrotxa durant el juliol del 2020, aquest servei era demanat per un 57,7% de les empreses garrotxines. Un 75% de les consultes estaven relacionades amb ajuts i subvencions i un 10%, amb temes empresarials (10%). En menor mesura, s’han rebut consultes sobre l’ajornament del pagament del lloguer de locals i restriccions d’obertura.

Brot en una residencia de Figueres amb dos morts

J.P

Un brot de coronavirus a la residència Els Arcs de Figueres ja ha deixat dos morts i 56 contagiats. Del total d’afectats, 40 són residents –dels 67 que hi ha al centre– i deu persones han requerit ingrés hospitalari. En relació amb els treballadors, ha afectat 18 professionals d’una plantilla de 64, dos dels quals ja s’han recuperat de la malaltia. El primer contagi es va detectar el 7 de gener. El brot de la residència Bona Vista de Lladó ja suma onze morts i 53 contagiats, dels quals 38 són residents i tres persones estan ingressades. Hi ha 5 treballadors infectats d’una plantilla de 24. S’avança en el procés de desaïllament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona