Alcover es gasta 110.000 euros en la compra d'un immoble

El ple de l'Ajuntament d'Alcover va acordar per unanimitat divendres passat la compra d'un immoble annex a l'espai que ocupa el Museu Municipal a Ca Batistó, a la plaça Cosme Vidal. Amb la compra d'aquesta casa, que costarà 110.000 euros, es podrà recuperar la línia de muralla que dóna a l'avinguda de Reus i, alhora, es reservarà l'espai per a la possible ampliació del Museu Municipal o per instal·lar-hi un altre equipament municipal en un àmbit en què també ja s'agrupen la Casa de Cultura, la biblioteca i el punt d'informació juvenil.

Remodelació de Sant Pau

L'Ajuntament també va adjudicar a l'empresa Construccions Josep Arenas l'obra de remodelació de l'avinguda de Sant Pau, que està inclosa en la línia de subvencions del fons estatal d'inversió local i que té un pressupost executiu de 837.331 euros. Les obres podrien començar a finals d'abril.

Tots els grups municipals també van aprovar en consens l'avanç de la subvenció del PUOSC corresponent a l'adequació del camí d'accés a l'àmbit de la Plana des de la carretera C-14.