Administracions

caldes d'estrac

L'Ajuntament ajorna les grans inversions

La falta de liquiditat no permet fer les obres al barri de l'Isla

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac no podrà executar les actuacions més importants previstes al pressupost d'aquest 2010. La falta de liquiditat i l'endarreriment dels ajuts que comptava rebre per fer aquestes obres han fet impossible que es portin a terme quan ja falta poc per acabar l'any. L'alcalde, Joaquim Arnó (CiU), es va reunir a finals de setembre amb els veïns del barri de l'Isla per confirmar que les obres d'urbanització del carrer Pau Casals no es faran fins al 2011. Aquesta era la principal inversió del pressupost d'aquest any, amb un import de 480.000 euros, que permetria actualitzar tots els serveis d'aquesta zona força deteriorada del municipi.

El govern municipal confiava rebre la subvenció de 706.988 euros, inclosa dins el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, del període 2008-2012. Amb aquesta subvenció també està previst finançar les obres que es proposaven al pressupost d'aquest any per millorar la carretera de Sant Vicenç. D'aquests treballs se n'ha fet una primera fase, amb l'adequació del mur, però encara queda pendent l'últim tram de la carretera i refer les escales de la Baixada del Fondo. L'Ajuntament sí que va poder realitzar abans de l'estiu el projecte per acabar de cobrir el tram final de la riera i que també preveia poder finançar amb la subvenció del PUOSC.

Tal com es posa de manifest a través del butlletí municipal, el fet que les administracions supramunicipal no facin arribar les subvencions complica encara més les ja delicades finances dels consistoris. A més, a Caldes d'Estrac no s'obliden de recordar que el fet que “el govern municipal hagi apostat per no apujar cap impost des que va començar la legislatura encara dificulta més l'economia del consistori, ja que hi ha una dependència molt més gran dels ajuts i les subvencions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona