Administracions

canet de mar

Arxiven la denúncia contra el govern

El fiscal desestima el fets denunciats pel cap de la policia pel tracte rebut en reincorporar-se al seu lloc de treball

El fiscal no veu indicis de cap delicte per obrir cap investigació sobre la denúncia presentada pel cap de la policia local, Pere Nolla, contra l'Ajuntament i ha decidit arxivar el cas. L'inspector denunciava la manera com se l'havia apartat del seu lloc de treball, al·legant que no hi havia motius, i que quan va voler reincorporar-se al seu lloc de treball no ho va poder fer perquè el van obligar a agafar les vacances. El govern municipal defensa que la junta de govern li va retirar la confiança perquè no estava d'acord com portava a terme les seves responsabilitats, sense concretar quins són els arguments per deixar de confiar-hi. El demandant va reclamar, sense èxit, que es retirés el decret pel qual se l'obligava a fer vacances i que es negociés la seva incorporació immediata.

La resolució de la fiscalia arxiva la denúncia, però no tanca les portes a la possibilitat que el demandant pugui emprendre altres accions judicials. De fet, segons explica la seva advocada, Noelia Rebon, existeix una altra denúncia presentada a Inspecció de Treball pels mateixos fets que continua el seu curs. Tampoc es descarta la possibilitat, tot i la decisió del fiscal, que es puguin presentar demandes per la via penal o un recurs contenciós administratiu.

El cap de la policia es va reincorporar al seu lloc de treball a principi d'octubre, tal i com ja va anunciar que faria, amb l'únic objectiu de “defensar el seu lloc de treball”. La reincorporació es va produir en un clima de tensió arran de les demandes presentades i després que el mateix alcalde, Joaquim Mas, (PSC) hagués fet unes declaracions al respecte assegurant que el millor seia que no retornés al seu lloc de feina.

Les desavinences que s'arrosseguen des de fa temps i la tensió entre l'afectat i els representants municipals fa que cap de les dues parts vulgui fer cap més declaració sobre com s'estan desenvolupant els fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona