Administracions

CASTELLBISBAL

El pressupost serà un 27% inferior al del 2010

El pressupost municipal que el ple de Castellbisbal ha aprovat pel 2011 serà un 27% inferior al del 2010. La xifra de despeses prevista per l'any que ve és de 22.003.958 euros, quan en aquest exercici era de 30.039.377. El pla econòmic financer que es va aprovar a l'abril ha condicionat la contracció dels comptes, que mantenen la dotació per als àmbits de serveis a les persones i ajudes socials però fan caure les aportacions a gairebé la resta de conceptes.

Per fer possible el manteniment de la despesa en serveis socials i ocupació, tal com recomanen la Federació i l'Associació de Municipis de Catalunya, s'ha optat per gastar menys en activitats socioculturals –tot i que no es tornen a reduir les subvencions a entitats culturals–; reduir novament les aportacions als grups municipals; aplicar la reducció als sous de l'alcaldessa i els regidors amb dedicació exclusiva, i mantenir la congelació de sous de càrrecs electes i de confiança. El decrement més important, però, s' ha aplicat a les inversions. Només hi ha dues grans actuacions previstes: l'acabament de l'institut escola i les expropiacions per desviar les línies elèctriques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.