Administracions

Oliva demana una subvenció per al col·lector

L'Ajuntament d'Oliva ha remés a la Diputació de València el projecte d'Adequació d'infraestructures del casc urbà de la població Fase III: Xarxa de Col·lectors Pluvials-ampliació de voreres Carretera de Dénia/Raconada Ermites, que s'emmarca dins dels Plans Provincials d'Obres i Serveis per al 2011.

Aquest projecte és una continuació de dues fases prèvies i té un pressupost de 109.044 euros. La tercera fase es portarà endavant, en cas de rebre la subvenció, des del carrer de Santa Isabel i fins el carrer del Niño.

La primera fase d'aquesta actuació ha estat la regularització semafòrica a la N-332 amb la seua intersecció amb la Ronda Sud, i també la minimització de riscos d'inundacions també a la zona sud de la localitat.

La segona fase s'iniciarà en breu des del carrer de Sant Ignasi de Loyola i fins el carrer de Santa Isabel amb la construcció d'una sèrie d'embornals que creuaran mitjançant col·lectors fins arribar al carrer de Zorrilla i que, posteriorment, connectarà amb el que ja existeix al carrer de Calixt III.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona