Administracions

caldes d'estrac

La Sindicatura posa en dubte els comptes de l'any 2004

L'actual govern de CiU va denunciar alguns moviments comptables de l'anterior mandat socialista

La Sindicatura de Comptes ha emès un nou informe de fiscalització sobre aspectes puntuals relacionats amb la gestió de l'Ajuntament durant l'exercici del 2004. L'actual govern de CiU va facilitar a la Sindicatura la documentació de diferents moviments comptables que van tenir lloc durant el mandat socialista.

La fiscalització efectuada té un caràcter puntual i s'ha restringit a l'anàlisi d'alguns contractes –els relatius al clavegueram dels banys termals, als treballs de manteniment del parc i jardí de Can Muntanyà, a l'arquitecte municipal i a la concessió del servei públic municipal del poliesportiu–, així com a l'anàlisi dels manaments de pagaments diversos i de les subvencions rebudes de la Diputació de Barcelona. De l'àrea de contractació la Sindicatura assenyala que l'Ajuntament no disposava el 2004 de registre de contractes ni de justificants d'haver comunicat els contractes a Hisenda. Sobre el contracte de concessió de gestió del poliesportiu també es diu que incomplia algunes clàusules. L'informe dirigit pel síndic major, Joan Colom, s'ha tramès al Parlament, que l'ha admès a tràmit. Aquests fets denunciats per CiU ja van ser jutjats i sentenciats pels tribunals i en va quedar exculpat l'anterior alcalde Josep Maria Freixas.

LA FRASE

La Sindicatura assenyala a l'informe que l'Ajuntament no disposava de registres de contractes ni de justificants davant d'Hisenda


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona