Administracions

Agullent aprova vora dos milions de pressupost

El ple de la corporació ha aprovat un pressupost per al 2011 de 1.820.610€. Una quantitat que assegura el manteniment i millora de les infraestructures i serveis de la població, i garanteix l'equilibri pressupostari entre ingressos i despeses sense incrementar les taxes municipals.

El pressupost del 2011 incideix en la contenció de la despesa corrent realitzada als darrers períodes, i conserva en el capítol de despeses les inversions necessàries per a assegurar la política social, cultural, esportiva, mediambiental i de promoció econòmica que s'ha seguit en els darrers anys.

Pel que fa a l'àrea social es consolida el servei d'assistència domiciliària, el suport al projecte Trevol, el funcionament de l'EPA, el Servei d'Atenció Especialitzada a la Família i Infància, i es prosseguirà amb els programes específics per als xiquets, per a la joventut i la tercera edat .

A l'àrea de cultura es seguirà invertint en la millora de l'equipament de la Casa de la Cultura i Auditori, s'assegura una programació cultural diversa i permanent, i es manté la partida per a l'adquisició de nous llibres per a la biblioteca. A més es garanteix la subvenció a les principals entitats culturals de la localitat.

En l'àrea mediambiental es preveu actuar al paratge del Benetzar i es reserven fons per a diverses actuacions en la conservació i millora del medi natural. Al 2011 també es continuaran impulsant les línies encetades per a la diversificació de l'activitat econòmica i l'ocupació.

El pressupost també contempla les partides necessàries per al funcionament de l'Escola Infantil Municipal “La Jordana”, el manteniment de l'edici del CP “Sant Vicent Ferrer” i la xifra necessària per a becar als estudiants agullentins en l'adquisició de llibres de text.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona