Administracions

Pego tanca el pressupost de 2010 amb superàvit

Malgrat aquesta situació, la municipalitat pegolina no podrà realitzar operacions de crèdit per al 2011

El romanent de tresoreria ajustat negatiu en 1.458.831,69 euros, és el que no permetrà a l'Ajuntament de Pego en 2011 a fer operacions de crèdit segons ha advertit el regidor d'Hisenda que sobre aquesta qüestió assegura que l'oposició es farà molt de ressò. Diferenciava el responsable d'Hisenda entre la liquidació del pressupost de 2010 que ha estat positiva amb un romanent de quasi 14.000 euros i el Pla de Sanejament Financer que compara la previsió feta per a 2010 i el que realment s'ha dut a terme en eixe 2010, previsions que no s'han complit.

La data màxima per a donar compte de la liquidació de 2010 era el 31 de març de 2011. No obstant, l'Ajuntament de Pego s'avançava un poc i ha presentat eixa liquidació en sessió plenària extraordinària, a més de modificar les bases d'execució del pressupost prorrogat de 2010 per a activar les subvencions que s'atorguen anualment a les entitats sense ànim de lucre de Pego i que venen recollides en les Bases d'Execució del Pressupost, unes subvencions imprescindibles per al funcionament de la majoria d'associacions pegolines. En eixa modificació també s'incloïen les despeses produïdes per la piscina coberta que ascendeixen a 342.212 euros, unes inversions necessàries per a posar a punt i de nou en funcionament la instal·lació esportiva climatitzada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona