Administracions

molins de rei

Antifrau vol que l'Ajuntament s'expliqui sobre la interventora

L'Oficina Antifrau ha reclamat a l'Ajuntament de Molins de Rei explicacions sobre la resolució de l'alcalde que desposseïa d'atribucions la interventora municipal pel que fa a la tresoreria i la comptabilitat. També exigeixen còpies dels expedients que encara són al despatx de la interventora, que ha demanat el trasllat a Pallejà. L'explicació del govern municipal va ser que la interventora frenava el pagament de més de 2.000 factures. Però l'oposició i sindicats han valorat aquesta reorganització de la comptabilitat com una manera de frenar l'acció de la interventora, que des que va aterrar a l'Ajuntament, el 2009, ha qüestionat els comptes municipals i la política de contractació, i ha denunciat el pagament de més de 200.000 euros a una consultora vinculada amb un funcionari municipal sense que es convoqués el preceptiu concurs.

L'Ajuntament informa que, des que va posar en marxa un pla de xoc per pagar les factures, en 10 dies s'han fet efectives 1.141 factures del 2010 d'un total de 2.199 que estaven sense pagar. La quantitat abonada ha estat, segons fonts municipals, d'1,9 milions d'euros d'un total de 4,1 milions pendents d'abonar. L'alcalde assegura que “en tot moment s'ha respectat la legislació vigent” i confia que en les properes setmanes s'haurà pagat tot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona