Administracions

L'equip de govern de Pego rebaixa un 25% les retribucions

L'acord afecta els càrrecs electes amb dedicació exclusiva i de confiança i ha estat votat en contra pel PP i el Bloc

L'estalvi global, descomptant la seguretat social arriba al 34% d'estalvi. Aquest ha estat el punt més tens del primer plenari ordinari de la nova legislatura. La proposta presentada pel regidor d'Hisenda ha comptat amb 8 vots a favor de l'equip de govern (Ciutadans de Pego i PSPV), 7 vots en contra del PP i 2 abstencions del BLOC.

La moció era llegida íntegrament pel regidor d'Hisenda i també alcalde de Pego, Carmelo Ortolà, que manifestava que s'ha fet “un esforç d'estalvi” perquè “som coneixedors que estem en una època de crisi”. Resumia Ortolà que l'equip de govern ha establert “una rebaixa del sou dels polítics d'un 25% de reducció del que és el general d'estalvi de cara a les arques municipals” i avançava que “en funció de l'evolució del procés i de la crisi potser no siga el primer i ni l'últim retall que es fa perquè els polítics han de ser conseqüents en la situació econòmica i és una de les coses a les que ens comprometem”.

En aquesta nova legislatura, l'equip de govern de l'Ajuntament de Pego comptarà amb tres dedicacions exclusives, la del regidor d'Agricultura, Parcs i Jardins i Medi Ambient, el socialista Andreu Dominguis; la regidora d'Educació, Cultura, Participació Ciutadana i Estrangeria, Alícia Siscar de Ciutadans de Pego i el també independent Pascual Garcia, regidor d'Obres i Serveis, Fem i Neteja Viària, Aigua i Cementeri. Ells tres cobraran 27.000 euros bruts anuals. Assistir a les Juntes de Govern es remunerarà en 160 euros. El personal de confiança cobrarà 16.400 euros bruts a l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona