Administracions

malgrat de mar

Els sous de l'alcaldessa i els regidors de govern, congelats

S'estructuren les competències pel proper mandat en quatre grans àrees d'actuació i es confirmen la cessió d'Esports i Promoció Econòmica a les dues regidores del PP

Els sous de l'alcaldessa i els regidors del nou govern de Malgrat, PSC i PP, no pujaran ni baixaran. Congelació, doncs, dels diners que percebran i que es mantenen com en l'anterior mandat, inclòs el 5% de rebaixa que es van aplicar com a càrrecs públics seguint la recomanació de les entitats municipalistes. En concret, hi haurà tres dedicacions exclusives: l'alcaldessa, Conxita Campoy (PSC) (57.154,72 euros bruts anuals), i els també regidors socialistes Joan Mercader i Mercè Mora (30.000 euros cadascun). Quatre de parcials a 21.809,64 euros bruts anuals per a Valentín Rodríguez (PSC), Jordi Romero (PSC) i les populars Ana Vega i Rosa Maria Aubanell, i una única retribució per assistències pel regidor d'Hisenda, Antoni Puignou. Els portaveus dels tres partits a l'oposició, CiU, ERC i ICV-EUiA, cobraran 8.922,12 euros bruts cadascun i la resta ho faran per assistència.

El ple d'aprovació del cartipàs, amb la sala a vessar de gent, també va servir per repartir les responsabilitats en quatre grans àrees: Territori i Sostenibilitat, a càrrec de Joan Mercader; Serveis a les Persones, per a Mercè Mora; Serveis Generals i Serveis Econòmics, que dirigirà Antoni Puignou, i Convivència i Seguretat Ciutadana, gestionada per Valentín Rodríguez. Pel que fa a la resta de regidors del govern. Jordi Romero assumeix, entre d'altres, les competències de Joventut, Cultura i Salut Pública i les dues regidores del PP, tal com estava previst, Esports i Promoció Econòmica.

Els únics punts de tensió entre govern i oposició que recordaven el mandat anterior van arribar amb l'enfrontament dialèctic entre les portaveus de CiU i el PP pel càrrec de confiança popular i, per part d'ERC, quan va retreure al govern que no adequava els sous a la situació de crisi actual. Des d'ICV-EUiA, el seu regidor Jordi Medina va facilitar amb el seu vot que s'aprovessin les retribucions proposades per l'equip de govern.

LA XIFRA

3
són les dedicacions
exclusives del govern de Malgrat, n'hi ha quatre més de parcials i una última per assistències


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona