Administracions

L'alcaldessa d'Aldaia és la nova presidenta del Barri del Crist

L'alcaldessa de Quart ocuparà la vicepresidència d'aquesta Mancomunitat i totes dues aposten pel consens en l'actuació

L'alcaldessa d'Aldaia, Carmen Jávega i la de Quart de Poblet, Carmen Martínez, han pres possessió com a presidenta i vicepresidenta respectivament, de la mancomunitat del Barri del Crist.

La nova presidenta ha destacat que la nova legislatura obrirà en la Mancomunitat un fòrum de participació de tot el Barri de manera que “tots els veïns puguen trobar en la presidenta una mano amiga que els ajude a sobreportar la situació de crisi actual”.

La fos presidenta d'aquesta Mancomunitat i actualment ocupa el càrrec d ela vicepresidència, Carmen Martínez, ha manifestat total col·laboració i ha subratllat l'etapa on el Barri del Crist ha estat model a seguir en altres punts del territori valencià.

Totes dues han coincidit en apuntar, que ajuntaran esforços per a treballar intensament per una barriada que es troba a cavall de les dues localitats i que ho faran amb independència del color polític que representen.

La reina de les mancomunitats

Pere Rossell

Amb aquesta és la segona mancomunitat que presideix la nova alcaldessa d'Aldaia dimanada de les darreres eleccions locals i autonòmiques. Fa la sensació com, si Carmen Jávega tinguera com a objectiu col·leccionar-se les institucions, donat que al si del seu partit, no l'havien promocionada amb anterioritat.

A Carmen Jávega li està passant igual que, ara fa quatre anys, protagonitzà l'alcaldessa de Torrent. Ningú no confiava que fos capaç de tombar el sentit del vot en la seua localitat i, ara que han vist que s'ha produït el canvi, comencen a enaltir-la i promocionar-la per a noves responsabilitats supramunicipals.

La Mancomunitat de l'Horta Sud i la Mancomunitat del Barri del Crist, comparteixen la mateixa presidenta. Sols cap esperar que no l'hagen de proposar també per a Llocnou de la Corona, perquè en eixe cas, hauran de fer fondre una “idem” per a nomenar-la l'emperadriu de l'Horta Sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona