Administracions

L'Ajuntament d'Aldaia anul·la una prova perquè no era legal

La gestió de contractació de personal trenca amb les expectatives dels més de 60 aspirants a una plaça de conserge

Segons s'ha sabut ara, durant el mes de setembre, el partit majoritari de la municipalitat aldaiera anul·là cinc borses de treball, entre d'altres, una de conserge, però davant la necessitat en cobrir un lloc de treball a l'escola pública número cinc, sol·licità al Servef la remissió de 60 persones per entrevistar-les.

Donades les impugnacions rebudes per part dels sindicats, els interessats i alguns aspirants a la plaça de conserge convocada, s'ha decidit anul·lar la selecció i obrir una nova borsa d'aquest sector laboral.

Aquesta desorganització en la gestió del personal, denunciada pel grup majoritari de l'oposició, posa de manifest les solucions erràtiques de la muncipalitat que gestiona la popular Carmen Jávega, hagut compte que, no fa molt, es va contractar un advocat laboralista per valor de 20.000 euros l'any, per posar ordre a les contractacions. A més d'açò, ara s'anuncia una auditoria externa per a reorganitzar la plantilla municipal, que li costarà a les arques d'Aldaia, uns 7.000 euros més IVA.

El grup municipal Socialista denuncia el balafiament de cabals públics que protagonitza el PP d'Aldaia al front de l'Ajuntament, una actitud que contrasta amb les decisions preses respecte del servei d'assessorament de la dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona