Administracions

maresme

L'empresa pública de Vilassar de Dalt, en concurs de creditors

L'empresa pública de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt, Viserma SL, s'acollirà en els pròxims dies a un concurs de creditors per tal d'ordenar el difícil calendari de pagament de deute. La junta general de la societat va decidir fer aquest pas arran dels resultats d'una auditoria en què es certifica que la societat no és solvent. Concretament, Viserma SL, amb un pressupost de 6 milions d'euros, té un deute financer acumulat d'uns 13,2 milions d'euros –una gran part de l'operació immobiliària a Can Manyé– i un pendent de pagament a creditors comercials d'1,7 milions d'euros.

L'alcalde, Xavier Godàs, va explicar que es tracta d'un pas necessari per tractar de donar viabilitat a l'empresa i que no se'n planteja la liquidació. A més, va afirmar que la voluntat del govern és no eliminar cap dels llocs de treball, que en total són una vintena. Durant els pròxims dies el govern local ha d'elaborar el pla de viabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.