Administracions

Deneguen a l'Eliana els tallers d'Ocupació

Aquest fet entrebanca la contractació de 36 persones durant tot un any

Tots els projectes aprovats es corresponen amb municipis del PP

La Conselleria d'Educació i Ocupació ha denegat a l'Ajuntament de l'Eliana els tres projectes de Tallers d'Ocupació que han estat presentats davant aquest organisme per poder-los posar en marxa en els pròxims mesos. Es tracta d'un Taller d'Ofici de Paleta, per a l'execució del Projecte “Itinerari Escolar Segur”; d'Electricitat, amb el Projecte d' “Eficiència Energètica en Instal·lacions Públiques”; i d' “Ajuda a Domicili”. A aquests cal sumar altres tres Projectes per a persones en risc d'exclusió social.

L'exclusió de l'Eliana suposarà anul·lar la contractació de 36 persones del municipi durant un any. Es dóna la circumstància que tots els programes aprovats per la Conselleria en la comarca de Camp de Túria pertanyen a Ajuntaments governats pel Partit Popular, com és el cas de Llíria amb una Escola Taller de cinc especialitats, La Pobla amb quatre Tallers d'Ocupació, Riba-Roja amb dos i Villamarxant amb altres dos. En el conjunt de municipis de la demarcació de València s'han aprovat un total de 33 programes, molts d'ells amb diverses especialitats, dels quals 30 pertanyen a ajuntaments governats pel PP i 3 pel PSOE.

Per a la portaveu del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de l'Eliana, Mercedes Berenguer, es tracta d'un cas clar de discriminació cap a corporacions governades per opcions polítiques distintes a la de la Conselleria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona