Administracions

Morella demana a la Generalitat ajudes per al sector primari

El consistori no ha rebut cap resposta a la seua petició de finançament per a construir una bassa al terme de la Masia Torre Segura

Morella considera prioritària la construcció d'una bassa en la zona de la Masia Torre Segura. Per a això, ha sol·licitat a la Generalitat una línia d'ajudes destinada a la construcció d'estos mini-pantans. Esta infraestructura permetria emmagatzemar la millor aigua superficial del terme. D'aquesta manera, es garantiria el subministrament d'aigua al sector primari, inclús en èpoques de sequera.

L'Ajuntament de Morella va iniciar els tràmits per a construir esta infraestructura l'any 2006. Després de l'acord plenari, l'autorització de la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, la concessió d'aigua i la cessió dels terrenys, ara s'ha aconseguit una pròrroga d'un any perquè este projecte siga una realitat. No obstant això, la Generalitat no ha respost a les distintes peticions de subvencions que ha formulat el consistori.

L'Ajuntament de Morella ha construït basses en distints punts del terme, però la Torre Segura és el punt més segur i garantirà el subministrament als ramaders, inclús en època de sequera. Aquest punt d'aigua seria molt important per a enfrontar-se a les sequeres, que no entenen de crisis econòmiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona