Administracions

Morella arreplegarà el certificat de qualitat en FITUR

Rebrà els dos distintius més importants que reconeixen el treball per la qualitat en la destinació turística i que impulsa Turespanya

Morella rebrà en la fira FITUR de Madrid els seus dos distintius més importants que li reconeixen el seu treball per la qualitat turística en el destí. Estos són el certificat de ciutat compromesa amb la qualitat, al formar part del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED), xarxa que han impulsat Turespanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, i la “Q” de qualitat, també entregada pel primer organisme i que l'Oficina de Turisme ha renovat per als pròxims tres anys.

Morella rebrà el primer d'ells el dijous. Cal assenyalar que esta localitat és l'única del País Valencià que compta amb este prestigiós distintiu. La xarxa pretén aconseguir un nivell de qualitat homogènia en el destí, per la qual cosa els empresaris del municipi també estan treballant per a obtindre les certificacions. Així, quatre d'ells ja han sigut valorats positivament, convertint-se en els primers del País en aconseguir-ho.

Un dia després, Morella rebrà la renovació de la “Q” de qualitat, després d'haver superat l'auditoria que es realitza cada tres anys. L'Oficina de Turisme de Morella va superar amb un notable alt l'avaluació i s'observa la progressió en els resultats de totes les revisions. Així, tant en 2010 com en 2011, s'ha aconseguit una valoració entorn dels 800 punts, mentre que 2009, es van obtindre 777 punts i en 2008, 743. Cal recordar les reformes que es van escometre en l'Oficina de Turisme van ser fonamentals per a millorar el servei i poder aconseguir la “Q” de qualitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.