Administracions

ADMINISTRACIÓ LOCAL

Sant Jaume de Llierca congela l'IBI

Les noves ordenances fiscals de Sant Jaume de Llierca no preveuen cap increment dels impostos més importants (l'IBI i l'IAE), mentre que en les taxes principals (la de recollida d'escombraries) només s'incrementa l'IPC. El projecte corresponent s'ha aprovat en l'últim ple municipal, en el qual també s'ha donat llum verd al pressupost, que arriben als 947.000 euros, una quantitat un 8% superior a la del 2011. L'increment és degut al fet que s'ha incorporat als ingressos el lloguer d'una nau industrial propietat del municipi. Quant a despeses, destaquen els 40.000 euros que es destinen a la primera fase de la redacció del pla general, que és el gran objectiu del present mandat per a l'equip de govern (Junts per Sant Jaume). Pel que fa a inversions, es preveu la millora del parc infantil del Casal, la reforma dels vestidors del camp de futbol i de les escales que connecten aquestes instal·lacions amb el recinte de l'escola. Les despeses financeres suposen tan sols l'1% del pressupost. “La situació financera és bona”, han explicat l'alcalde, Ferran Puig, i el regidor d'Hisenda, Jordi Cordomí. El consistori, però, lamenta que la Generalitat els degui 58.000 euros (en part, de subvencions del 2009), circumstància que els complica la tresoreria.

Malgrat tot, però –han explicat els representants municipals–, de mitjana s'està pagant els proveïdors en menys de 50 dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona