Administracions

El port de la selva

El mar i la gent gran fan fora el rei i la Constitució

La plaça de la Constitució i el passeig de Joan Carles I del Port de la Selva ja no existeixen a la població i els han substituïts pel passeig del Mar i plaça de la Gent Gran. El canvi de nomenclatura es va aprovar en el ple de dijous passat, en considerar que amb les declaracions que va fer el monarca, en què cridava a la unitat i a no “perseguir quimeres”, s'ha demostrat que no “està a l'altura del seu càrrec”. La decisió es va aprovar en un ple amb només la presència dels regidors de l'equip de govern (CiU). Els representants de l'oposició, però, (dos regidors de Port AM i un del PSC), han explicat que no hi van poder assistir per motius professionals i perquè es va canviar l'hora habitual del ple sense avisar-los amb prou antelació.

Per altra banda, Josep Marés (regidor del Port AM), ha manifestat la seva “perplexitat” pel la decisió del govern municipal, dient que la proposta del canvi de nomenclatura era una proposta que Port AM havia presentat diverses ocasions d'ençà del 2009 i que mai no havia estat acceptada. “La proposta va arribar una vegada a votació i CiU hi va votar en contra”, hi afegeix el regidor Josep Marés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.