Administracions

La policia de Burjassot col·labora amb la de República Dominicana

Ha rebut la visita d'una delegació del consolat per establir relacions i acords

La policia local de Burjassot ha rebut la visita d'una delegació del consolat de la República Dominicana a fi de celebrar una reunió de treball amb l'objectiu d'aconseguir un acord per tal de desenvolupar un projecte per a la creació, implantació i desenvolupament dels cossos de policia municipal a aquest país caribeny.

La delegació, cerca la creació d'un servei de qualitat i seguretat ciutadana semblant al que s'ofereix a aquest municipi de la comarca de l'Horta i és per això que ha realitzat l'esmentada visita.

La concepció que a Burjassot s'hi té de la policia municipal, dista molt de la filosofia de treball del món iberoamericà i és per això que la delegació ha manifestat sentir-se molt interessada en posar en marxa aquestos procediments.

A la trobada s'ga dissenyat un full de ruta que permetrà desenvolupar el projecte en el conjunt de la República Dominicana en breu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.