Administracions

administracions

Salvador Coll ja és nou alcalde de Cornellà

Relleva Pere Vilà, fruit del pacte de govern de CiU i Gent per la Vall del Terri

Salvador Coll (CiU) és el nou alcalde de Cornellà del Terri. El dilluns a la nit es va materialitzar l'acord de govern de partir l'alcaldia entre Gent per la Vall del Terri i CiU. Fins al dilluns, doncs, va ser alcalde Pere Vilà, que ha passat a ser regidor d'Infraestructures, Via Pública i Agricultura.

Coll va fer un repàs de l'evolució del poble des del primer document que es conserva, del 986, fins a l'actualitat, per reclamar la implicació de tots els veïns a l'hora de construir junts el futur de Cornellà. El ja alcalde va apostar per donar continuïtat a la priorització que hi ha hagut fins ara de les polítiques socials per als qui ho passen malament per la situació actual de crisi. A més, va dir que impulsarà el consell de pobles, on tinguin representació els veïns dels nou nuclis que té Cornellà –Pujals dels Pagesos, Pujals dels Cavallers, Sor, Cors, Sant Andreu, Rabós del Terri, Cornellà, Santa Llogaia i Borgonyà–. L'objectiu, segons ell, és fomentar la participació en la presa de decisions. Per fomentar la cohesió d'aquest municipi tan disseminat, el nou alcalde va explicar que vol reforçar la millora de les vies públiques del municipi, com també fomentar l'esport popular com a eina per enaltir valors i garantir la convivència.

Mantenir una bona gestió econòmica consolidant la reducció de l'endeutament i simplificant l'administració local, donar suport als petits comerços locals i a les petites empreses, el suport a l'emprenedoria i la dinamització econòmica són els altres aspectes sobre els quals va incidir abans d'ahir Salvador Coll. Finalment, hi va afegir que intensificarà les polítiques de joventut i les que tenen com a objectiu les persones més grans del municipi.

El pacte de govern és fruit dels resultats de les passades eleccions municipals del 2011, quan Gent per la Vall del Terri va obtenir cinc regidors, CiU quatre i Compromís per Cornellà, dos. Salvador Coll té 31 anys i és graduat en audiovisuals i multimèdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona