Administracions

Contractaran al gironès vint-i-dos desocupats

Vint-i-dues persones desocupades de la comarca del Gironès, les quals perceben la Renda Mínima d'Inserció (RMI), es beneficiaran del projecte Treball i Formació 2014, després que el ple del Consell Comarcal del Baix Empordà el va aprovar per unanimitat en el darrer plenari.

El projecte té dos objectius claus: afavorir l'experiència laboral, mitjançant la contractació d'aquestes 22 persones –durant un període de sis mesos i a jornada completa– i la formació, que serà transversal, i amb una durada de 25 hores.

Els projectes han estat presentats per deu municipis del gironès: Aiguaviva, Bordils, Canet d'Adri, Cassà de la Selva, Celrà, Llagostera, Salt, Sant Gregori i Sant Julià de Ramis. Aquesta actuació comportarà una inversió de 180.929 euros, dels quals, 175.420 estaran subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

Les intervencions que es preveuen van des de la neteja i manteniment dels espais públics a Salt; tasques de manteniment de l'entorn natural i urbà del Bordils; treballs de jardineria i manteniment en general per donar suport a la brigada municipal de Cassà de la Selva i la contracció de peons de suport i manteniment a Flaçà, Aiguaviva i per a la brigada d'obres i serveis de Llagostera, on se'n preveuen contractar quatre. També es destinaran a la preservació del mobiliari urbà com a diverses actuacions dins espais urbans i equipaments públics, com ara a Celrà, Sant Gregori, Canet d'Adri, Aiguaviva i Sant Julià de Ramis.

El projecte d'emmarca dins l'acord relatiu a la contractació de persones aturades que hagin exhaurit la prestació o subsidi, inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades, en el marc del programa Treball i Formació promogut pel Servei d'Ocupació de Catalunya de 25 de juliol de 2013 i prorrogat en data 31 de març de 2014.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona