Administracions

Port Aventura s'entreveu com la vila dels Jocs

Els hotels del parc temàtic Port Aventura s'entreveuen com la futura vila on s'allotjaran els esportistes que participin en els Jocs Mediterranis del 2017 que organitza Tarragona. Així ho va confirmar ahir l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, al seu perfil de Facebook. Els hotels del complex d'oci situat entre Vila-seca i Salou serien els que hauria ofert l'única empresa candidata al concurs per a l'elecció de la vila, Viatges El Corte Inglés, i, per les seves característiques, compliria les condicions de seguretat i serveis exigides per l'organització.

Malgrat l'anunci de Ballesteros a les xarxes socials, el coordinador general dels Jocs i segon tinent d'alcalde, Javier Villamayor, va declinar ahir fer cap valoració al respecte emparant-se en el fet que el procés de licitació “encara no està tancat”. Villamayor va participar ahir en la primera jornada de la reunió del comitè internacional d'organització dels Jocs, que acabaran avui, i en què s'haurà de valorar la feina feta fins ara per Tarragona per la cita esportiva. Villamayor sí que va confirmar que la voluntat de l'Ajuntament de Tarragona és destinar l'aportació que li correspon del pla d'acció municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona a la construcció del Centre Aquàtic a Campclar, després que el govern estatal hagi descartat finançar-lo com l'Ajuntament volia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona