Administracions

L'Ajuntament de Banyeres de Mariola habilita una pàgina de transparència

Es poden realitzar a més, gran quantitat d'actes administratius via Internet

A partir del 10 de desembre, l'Ajuntament de Banyeres de Mariola posa a disposició pública una pàgina web de transparència on es poden consultar, de manera accessible, els documents necessaris per a mostrar els procediments, les estructures i els processos de l'Administració municipal de manera clara i oberta al veïnat.

El Govern municipal treballa en aquesta publicació des de l'inici de la legislatura per a fer possible que, per primera vegada, qualsevol persona interessada puga consultar directament, a través d'internet, les ordenances, contractes, convenis, sous, pressupostos, estat dels comptes o d'altres qüestions.

Per a fer les consultes s'ha d'accedir a l'apartat «Transparència» del web portademariola.com. Dins hi ha tres seccions: institucional, normativa i econòmica. En la secció institucional es pot consultar l'organigrama governatiu i administratiu; les composicions del ple i de la Junta de Govern; les funcions específiques de cadascun dels òrgans directius; les ordenances i reglaments municipals en vigor; els currículums professionals i de formació de tots els membres polítics que conformen la corporació; i els eixos principals d'actuació de l'Equip de Govern per a aquesta legislatura 2015-2019.

Pel que fa a la secció normativa, s'expliquen les directrius i instruccions generades pel Govern municipal, així com els bans d'alcaldia; les memòries i informes jurídics de les ordenances; i el Reglament d'Accés a la Informació Pública i Bon Govern de l'Ajuntament de Banyeres de Mariola.

La secció de transparència econòmica mostra els contractes que té subscrits l'Ajuntament amb diverses empreses; els contractes menors; els convenis i encàrrecs de gestió en vigor; les subvencions i ajudes públiques concedides a les entitats del poble; els pressupostos d'ingressos, de despeses i els estats d'execució; les bases que regulen les retribucions dels càrrecs i el sou del personal polític amb dedicació exclusiva; les declaracions anuals de tots els representants polítics locals sobre els seus béns particulars i les seues activitats econòmiques; i, finalment, la relació de tots els béns immobles que són de propietat municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona