Administracions

Els delictes baixen un 20% a Salou

Jané celebra l'arxivament del cas per la mort d'un manter en una actuació policial

El conseller d'Interior, Jordi Jané, va qualificar ahir d'“extraordinària” la reducció dels fets delictius a Salou des del 2014, amb una baixada d'un 20,4%, segons les dades que es van tractar ahir en la junta de seguretat local. La tendència és encara més marcada si es comparen les xifres dels darrers set anys, amb un descens d'un 33%. “Les dades són positives, tenint en compte que Salou és una ciutat que rep milions de persones”, va assenyalar Jané. El conseller va destacar com a exemple el descens dels robatoris amb força en domicilis d'un 26,3%, malgrat el gran nombre de segones residències existents.

D'altra banda, Jané va celebrar el recent arxivament definitiu de la investigació judicial sobre la mort d'un venedor de top manta l'agost passat durant un escorcoll dels Mossos. El conseller va avançar que s'està treballant conjuntament amb l'Ajuntament per actuar “activament” i “tots a l'una” contra la venda il·legal, segons va recollir l'ACN.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia