Comencen els treballs de clausura de l'abocador de Llíria

L'alcalde desmenteix que estiga previst ubicar en el municipi una incineradora de residus

La Conselleria de Medi Ambient ha iniciat els treballs de clausura definitiva de l'abocador de Llíria ubicat en la partida de la Canyada Parda que des de la seua obertura en 1991 i fins al seu tancament en 2007 va ser emprat pels municipis de Llíria, Marines, Domenyo, Casinos, la Pobla i l'Eliana per a l'abocament controlat de residus.

Una vegada finalitzades les obres de clausura —amb un pressupost d'1,5 milions d'euros— l'Ajuntament de Llíria s'encarregarà del manteniment i de la vigilància ambiental de l'abocador i el seu entorn durant un període de trenta anys, segons ha comunicat el consistori.

D'altra banda, l'alcalde Manuel Izquierdo ha desmentit «contundentment» que el municipi s'haja oferit per a albergar una dels incineradors de fem projectats al País Valencià. Diverses informacions aparegudes hui apuntaven a la possibilitat que Llíria acollira una d'aquestes instal·lacions, però Izquierdo ha assegurat que «ni s'ha realitzat tal oferiment ni entra en els plans de l'actual equip de govern».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.