Comencen les batudes de control de porc senglar a Vacarisses

Vacarisses començarà diumenge les batudes per controlar la població de porc senglar al terme municipal. Aquests animals provoquen desperfectes en cases particulars, parcel·les municipals i vies de comunicació, així com en camps de conreu.

Aquestes batudes, de controls de plagues, estan autoritzades pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat. Els responsables de dur a terme i supervisar les batudes seran caçadors amb armes de foc, que és el personal qualificat.

Per fer aquests controls, caldrà tallar algun tram de carretera. També s'haurà de delimitar el perímetre de les zones, tallant i senyalitzant tots els camins i corriols. Per això, l'Ajuntament demana als possibles afectats que segueixin les indicacions i cartells que es trobin i que respectin els límits i prohibicions per evitar incidències.

Diumenge, es durà a terme la primera batuda al paratge de les Pinasses. El 14 de febrer, al paratge el Mimó, marge esquerre de la carretera d'Olesa a Vacarisses; el 21 de febrer, al paratge de la Vinya de Pardet, i el 28 de febrer, als paratges de la Latorre, Ubach i Coll Cardús.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona