L'Eliana aprova l'ordenança de protecció de l'arbrat i les zones verdes municipals

L'Ajuntament de l'Eliana ha aprovat l'Ordenança Municipal de Protecció de l'arbrat i les zones verdes municipals amb l'objecte de conservar i posar en valor el patrimoni arbori d'especial rellevància existent al municipi.

La norma, que actualment es troba en fase d'exposició pública, també pretén regular l'ús de les zones verdes de titularitat municipal.

Aquesta ordenança sorgeix a partir de l'aprovació de la Llei de la Generalitat Valenciana de Patrimoni Arbori Monumental, la qual faculta els municipis a protegir els exemplars que, per raons biològiques, paisatgístiques, històriques, culturals o socials, tinguen un valor especial.

En el cas de l'Eliana, l'ordenança preveu l'aprovació del catàleg d'arbres protegits, en el qual s'inclouran vegetals de titularitat pública com arbres privats, sempre i quan els propietaris hagen signat el corresponent acord voluntari amb l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.