El Maresme ha de suspendre rutes de transport escolar i la neu talla la C-32

El Maresme va viure i patir de ple ahir els efectes del temporal de vent i neu, un dels més greus que es recorda a la comarca. Les principals afectacions es van concentrar en el transport de bus escolar i en les infraestructures viàries, poc acostumades a acumular gruixos considerables de neu. En el primer dels casos, el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona el servei de bus escolar, es va veure obligat a suspendre el servei de la tarda per les condicions meteorològiques adverses als municipis de Tordera, Malgrat de Mar, Palafolls, Sant Iscle de Vallalta i Sant Cebrià de Vallalta. Prèviament, els centres docents han contactat amb les famílies per assegurar que tots els nens tinguin possibilitats d'arribar a casa. D'altra banda, poblacions com Dosrius, ja havien deixat sense classe als seus alumnes al matí davant l'amenaça que el temps empitjorés.

En un altre ordre, les carreteres van ser també protagonistes de la jornada climatològica de ple hivern. D'una banda, l'autopista C-32, en el tram entre Palafolls i Calella, es va tallar a la circulació al voltant de quarts de tres de la tarda per l'acumulació de neu a la calçada. Els vehicles van haver de buscar vies alternatives. L'opció més utilitzada, la carretera N-II, va patir llargues cues de retencions en sentit Girona com a conseqüència de petits accidents de cotxes que se sortien de la via pel glaç. La conducció, a més, s'havia de fer a una velocitat molt per sota del normal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona