Calp elaborarà un pla d'acció d'energia sostenible

La darrera sessió plenària celebrada pel consistori de Calp, va acordar assumir els objectius d ela Unió Europea consistents en reduir en més d'un 20% les emissions d'anhídrid carbònic al municipal per a l'any 2020, mitjançant la creació de plans d'acció que potencien les fonts d'energia renovable, estalvi i eficiència energètica.

Tots els grups municipals amb representació al consistori calpí han votat a favor d'aquesta adhesió al pacte d'alcaldes per a una energia local sostenible, que compromet l'ajuntament a elaborar un pla d'acció en un termini màxim d'un any.

Aquest pacte per l'energia és una de les iniciatives més interessants, vista des del mirall de la participació de la ciutadania en la lluita contra el calfament d ela terra.

Al pla d'acció que haja d'elaborar-se es recolliran les propostes que realitza la Direcció General de Transports i Energia de la Comissió Europea i inclourà una estimació de les emissions i una proposta de full de ruta a seguir per poder-lo fer efectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.