Els joves d'Almàssera participen en unes jornades ecològiques i mediambientals

Fins dimecres 31 de març, es desenvolupen a Almàssera unes jornades de caràcter ecològic adreçades als estudiants dels cursos de primària dels centres educatius.

Les activitats es realitzen als matins en coincidència amb l'horari escolar i es troben coordinades per l'educador social de l'Ajuntament de la vila i per l'equip municipal de manteniment de parcs i jardins.

El programa ha estat dissenyat en funció dels diversos grups d'edat i s'ha ajustat als continguts dels diferents nivells educatius que hi participen. D'aquesta manera, l'alumnat de secundària realitzen un forn solar amb caixes de cartró i paper d'alumini, mentre el de primària fan carteres a base de material de reciclable.

Tots dos grups, participen en la plantació de pins i carrasques als diversos parcs i jardins del poble, després d'haver rebut les explicacions teòriques necessàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.