Medi ambient

ripoll

Documental sobre els conflictes al territori

Ripoll acull el dissabte 19 de juny a les quatre de la tarda i a la plaça de La Lira la projecció del documental Un país dempeus, de Mariela Acjia i Jordi Oriola. Els organitzadors expliquen que, a Catalunya, durant els últims anys, han sorgit nombrosos conflictes i mobilitzacions al voltant de les polítiques territorials i d'obres públiques. Segons ells, Un país dempeus vol contribuir al debat a través de declaracions de polítics, experts i membres de moviments socials. A partir de quatre mobilitzacions conegudes –la Plataforma en Defensa de l'Ebre, Salvem Les Valls, les lluites al voltant del Pla 22@ i Salvem L'Empordà– el documental analitza, amb perspectiva històrica, quin diàleg s'ha generat amb els poders públics i fins a quin punt hi ha hagut participació en la presa de decisions.

El documental també es podrà veure a Sabadell (2 de juny a les 20.30 al Casal Can Capablanca), a Barcelona (3 de juny a les 19.30 a l'Ateneu La Torna, 6 de juny a les 13.30, a Can Masdeu, Collserola i 10 de juny a les 20.30 c/ Portalnou 30, baixos, barri Casc Antic), a Santa Coloma de Gramenet (5 de juny a les 1930, a l'Associació Cultural Popular Aramateix), a Granollers (13 de juny a les 19.00, al Casal Popular l'Esquerda), a Sort (26 de juny a les 19.00 a l'Ateneu de la Muntanya) i a Alcanar (3 de juliol a les 19.00)

Més informació a unpaisdempeus@gmail.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona