Medi ambient

L'Ajuntament de Dénia nega l'existència de meduses a la platja

Exigirà responsabilitats a la Universitat d'Alacant per haver difós un estudi incert.

Els responsables de la seguretat i la vigilància de les platges de Dénia, han negat, mitjançant un comunicat de premsa, l'existència de meduses perilloses al seu litoral i ha qualificat la difusió d'un estudi realitzat per la Universitat d'Alacant, d'inoportú i malintencionat.

Segons s'ha sabut, l'esmentada Univertsitat va informar dimarts d'un projecte d'investigació l'objecte del qual consisteix a estudiar les causes de la proliferació de les cubomeduses (una espècie tropical) en aigues de la zona de Dénia.

Aquest mateix comunicat de la Universitat alacantina assegurava que aquestes meduses són impròpies de la Mediterrània i disposen d'una picadura més dolorosa del que sol ser habitual.

El regidor de Turisme de Dénia, Antonio Sentí, ha indicat que l'actitud de la Universitat d'Alacant, autora d'aquest estudi, ha estat inapropiat degut a que fa referència a un treball d'ara fa dos anys. És per això que l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de la Marina exigirà responsabilitats a la institució educativa.

A més de tot això, l'investigador que ha realitzat l'estudi sobre la medusa carybdea, ha assegurat que enguany no s'han trobat exemplars d'aquesta espècie a la costa de Dénia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia