Medi ambient

Calp reitera a Costes la petició de reparació d'algunes platges

El regidor de platges de Calp, ha remés al Servei de la demarcació de València de Costes, un nou informe sobre la situació d'estabilitat del penya-segat de la cala Calalga, aixó com del camí d'accés a aquesta, amb l'afegit de sol·licitud de realització dels treballs que es consideren necessaris per tal de garantir la seguretat dels usuaris a la platja.

L'escrit remés, explica l'alarma creada per algunes associacions ciutadanes de la vila sobre la perillositat del traçat, afegint la seua queixa a la que en el seu moment va remetre l'Ajuntament, sobre la inestabilitat d'algunes zones del penya-segat i la necessitat d'escometre accions de reforçament del sòl per a major seguretat dels banyistes.

La situació de solsides es troba controlada, donades les característiques climàtiques actuals i a les mesures de protecció que ha hagut d'instal·lar la municipalitat. No obstant això, a l'informe remés durant aquests dies, s'explica a Costes que com a conseqüència de les pluges de la darrera primavera, s'ha deteriorat el terreny i s'han produït despreniments que han caigut a la cala, amb el que això suposa de perill per als possibles banyistes que fan cas omís de la senyalització instal·lada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona