Medi ambient

Més de 45000 persones han visitat aquest estiu el Penyal d'Ifach

L'informe realitzat per la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Calp, assegura que més de 45.000 persones han visitat, durant l'estiu, el Parc Natural del Penyal d'Ifach, bé siga mitjançant excursions guiades i organitzades, com a títol personal.

Desenes de les persones que han fet la visita l'han realitzada dins del programa especial de visites nocturnes, que ha suscitat un gran interés entre residents i turistes. Cal tenir en compte que el Parc Natural del Penyal disposa d'un atractiu turístic de primera magnitud.

Enguany, les activitats organitzades pel Parc Natural, han tingut una gran acceptació de públic de qualsevol edat. De fet, han hagut programes adreçats als més menuts de la casa, altres que han atès els més joves i uns tercers programes adreçats al conjunt familiar.

Tot i que aquest indret regula el nombre de visites, per tal de preservar el seu entorn, una vegada més s'evidencia el gran interés que desperta aquesta immensa mole calcària a peu de la mar. De fet, el Penyal d'Ifach continua sent un dels parcs naturals més visitats del País Valencià.

A partir de la tardor, les activitats del Penyal d'Ifach s'hi centren en l'educació ambiental per a grups escolars, xarrades i visites guiades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona