Medi ambient

sant jaume de llierca

Podria haver-hi una consulta alternativa

L'associació de veïns del Pla de Can Coma, de Sant Jaume de Llierca, contrària al projecte de construcció de la planta de triatge d'escombraries al municipi, no descarta mantenir la seva consulta popular sobre el tema, malgrat que l'Ajuntament ha començat els tràmits per fer un referèndum oficial. “El referèndum va per llarg i ens fa por que l'ambient es refredi”, va justificar ahir una portaveu de l'associació. L'objectiu dels veïns contraris a la planta prevista al pla de Politger és que els habitants de Sant Jaume, així com els dels municipis que també es veurien afectats –Montagut i Oix, Tortellà i Santa Pau– puguin votar abans de les eleccions al Parlament del 28 de novembre. El grup municipal d'ERC, a l'oposició, sempre s'ha manifestat partidari de fer la consulta com més aviat millor, i donarien suport a la que organitzés l'entitat veïnal, segons va manifestar ahir la regidora Mati Mora.

D'altra banda, l'associació de veïns –que acaba de treure al carrer per primer cop un butlletí informatiu– ha organitzat un concert reivindicatiu per aquest divendres a les deu de la nit al costat del camp de futbol. Hi tocarà el grup de música folk garrotxí Stukats del Bolet, es farà un foc de camp, hi haurà parlaments, es demanarà la col·laboració econòmica dels assistents per fer front a les despeses del col·lectiu i es recolliran signatures en contra de la planta.

R.E.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona