Medi ambient

medi ambient

Pineda eixuga el deute amb la Mancomunitat

Ingressa els més de 300.000 euros de la quota que acumulava de feia mesos, però l'entitat continua amb diners sense cobrar dels altres pobles

Pineda, tal com havia anunciat el seu alcalde, Xavier Amor (PSC), ja s'ha posat al dia en el pagament de la quota del tractament de la brossa que teia pendent amb la Mancomunitat de Residus Sòlids Urbans de l'Alt Maresme. Així ho va confirmar ahir la presidenta de l'ens i alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy (PSC), que va agrair el gest del seu homòleg i va recordar que l'aportació d'aquell municipi, la més important, és vital per evitar que les finances de la Mancomunitat pateixin. “Amb l'arribada dels més de 300.000 euros de Pineda eixuguem en part el deute acumulat de més de 700.000, però sí que podem afrontar sense problemes els pagaments a gestors i proveïdors”, va explicar Campoy. Santa Susanna, amb un deute semblant, i Palafolls són les altres dues poblacions que encara no han pogut posar-se al dia amb els pagaments. Tant un alcalde com l'altre van manifestar la voluntat expressa de pagar-ho tot, però també van afegir que la situació de les arques municipals era especialment delicada, sobretot en el primer cas.

Retard en les obres

D'altra banda, Conxita Campoy va assegurar també ahir que les obres de condicionament de la planta de transferència de la Mancomunitat per acollir la fracció orgànica municipal (FORM) acumulen retard i no estaran enllestides al novembre, com era previst. L'Alt Maresme, per llei, està obligat a recollir l'orgànica abans que acabi l'any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona