Medi ambient

Un estudi acústic de la Universitat Politècnica certifica la bona qualitat sonora de l'Eliana

El Laboratori d'Enginyeria Acústica de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha realitzat un estudi acústic en l'Eliana que certifica que el nivell sonor global del municipi, en 2010 és de 59,5 Leq, la qual cosa representa uns valors inferiors a les recomanacions de l'Organització Mundial de la Salut i molt per sota del màxim que fixa la normativa vigent en aquesta matèria.

Tal com assenyala el document, les dades obtingudes en els mesuraments de 2010 són els més baixos des que es van començar els mostrejos en 2001. Segons l'estudi, el descens del soroll d'aquest últim any podria deure's a la vianantització del centre de l'Eliana, que a l'eliminar el trànsit rodat, principal font de soroll en les poblacions, repercuteix en una millor qualitat ambiental sonora. Amb tot, l'estudi explica que en l'Eliana el soroll ambiental està molt per sota del que hauria de tenir per la seua població i presenta una clara tendència a la disminució en el seu nivell sonor i conclou afirmant que l'Eliana és una de les poblacions que millors índexs de qualitat sonora del conjunt del País Valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona