Medi ambient

Oliva continua els treballs contra el risc d'inundacions

L'Ajuntament d'Oliva ha iniciat una sèrie d'actuacions, englobades dins dels Plans Provincials d'Obres i Serveis de la Diputació de València, a la zona del barri de Sant Francesc. Tot amb l'objectiu de minimitzar el risc d'inundacions a la zona sud d'Oliva.

Les actuacions en marxa s'estenen des del carrer de Sant Ignasi de Loyola fins el carrer de Santa Isabel i consisteixen en la construcció d'una sèrie d'embornals que creuaran mitjançant col·lectors fins arribar al carrer de Zorrilla i que, posteriorment, connectarà amb el que ja existeix al carrer de Calixt III.

Aquesta és la segona fase d'un projecte que compta amb tres fases distintes. La primera d'elles, ja en funcionament, va estar la regularització semafòrica a la N-332 i les actuacions de minimització de riscos d'inundacions, ambdues en la Ronda Sud.

Per últim, la tercera fase del projecte es portarà endavant, en cas de rebre la subvenció per part de la Diputació de València, dins dels pressupostos del 2011, des del carrer de Santa Isabel i fins el carrer del Niño.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona