Medi ambient

Almoines posa en marxa la setmana mediambiental

Diversos tallers de construcció ecològica i projeccions mediambientals centren l'atenció de la programació d'enguany

Fins al 26 de març, aquesta localitat de la comarca de la Safor viu una setmana farcida d'actes de caràcter mediambiental entre els qual hi figuren nombrosos tallers de construccions de nius per a aus, adreçats a les escoletes del poble.

La setmana, preveu mostrar el cicle de l'aigua dins els àmbits escolars, però també s'informarà sobre agricultura ecològica, inclou una representació teatral de caràcter ecològic i mediambiental, curts d'animació amb aquesta temàtica, divulgació sobre cases ecològiques i una fireta mediambiental prevista per a dissabte 26 de març a la plaça major.

En l'organització i desenvolupament d'aquesta setmana intervenen, a més de l'Ajuntament d'Almoines, la Diputació de València, l'Agència Valenciana de l'Energia, el Fòrum Ciutadà Agenda 21 i l'Institut per a la Diversificació de l'Energia del Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.