Medi ambient

MEDI AMBIENT

El parc eòlic deVentalló faun nou pas

S'aprova l'estudi ambiental, però l'Ajuntament diu que s'hi oposa

El govern municipal de Ventalló va reiterar la seva oposició al parc eòlic que es vol fer en aquest municipi i el de Viladamat, i va anunciar que presentarà al·legacions a l'estudi d'impacte ambiental que ha aprovat el Departament de Territori i Sostenibilitat. L'alcalde de Ventalló, Narcís Gasull, va explicar que el projecte s'ha modificat durant la tramitació sense haver informat als ajuntaments. En l'aprovació de l'estudi d'impacte ambiental s'explica que s'implantarien sis aerogeneradors a Viladamat i quatre a Ventalló i que la resta de municipis quedarien afectats per la línia de descàrrega fins a la subestació de Bellcaire, i, segons l'estudi, aquesta línia hauria d'anar soterrada.

Gasull va dir que, si bé el govern de Ventalló és partidari de les energies renovables, s'oposen al projecte plantejat entre la serra de Ventalló i la muntanya Gran i va recordar que el seu posicionament és el que va ser aprovat pel Consell d'Alcaldes i avalat pel Consell Comarcal d'instal·lar els parcs eòlics al corredor d'infraestructures a l'entorn de l'AP-7. “L'estudi d'impacte aprovat no ha tingut en compte les nostres al·legacions. Però l'Ajuntament va decretar el desistiment per part de la companyia per no haver presentat la documentació requerida el 2010”, va comentar Gasull.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona