Medi ambient

Medi Ambient

L'espai de l'antic Club Med serà visitable aquest estiu

El paratge de Tudela recuperat es podrà veure amb visites guiades

S'hi podrà accedir a peu però no es podrà arribar a l'aparcament amb cotxe

El paratge de Tudela, l'espai on hi havia l'antiga ciutat de vacances Club Mediterranée, es podrà visitar aquest estiu. Segons ha informat la direcció del Parc Natural del Cap de Creus, l'espai estarà obert als visitants, però només hi podran entrar a peu. Els vehicles no podran accedir a l'aparcament perquè, segons ha dit el parc, “per motius econòmics, no s'ha pogut desenvolupar el programa d'ús públic d'una forma completa, tal com era previst”. Es faran visites guiades cada dimecres dels mesos de juliol i agost. Les visites seran guiades i gratuïtes per a grups de 25 persones. Les reserves es poden fer al telèfon 972 19 31 91.

Les normes del recuperat paratge de Tudela no permetran que se surti dels itineraris marcats, ni parar la tovallola per prendre el sol i s'ha de recollir la brossa perquè no hi ha papereres.

SI vol que es tanqui la base militar de Sant Ciment

Solidaritat Catalana per la Independència reclama el tancament del camp de tir i de la base militar General Álvarez de Castro a Sant Climent Sescebes ja que considera que les maniobres militars que s'hi porten a terme han provocat nombrosos incendis al Parc Natural d'Interès Nacional de l'Albera. En concret, SI diu que n'hi ha hagut quatre només el mes de maig. També assegura que les maniobres posen en perill els veïns de Vartolí. El diputat i president de SI, Toni Strubell, va assegurar ahir que la formació política ha reclamat al govern català que insti el govern espanyol a tancar les instal·lacions. Per a Strubell “la situació que han provocat els militars espanyols en els darrers mesos justifiquen la demanda que avui fa SI pel tancament d'aquest equipament més enllà de les raons ideològiques que hi pugui haver”. A Sant Climent hi ha uns 400 soldats dels 3.000 que hi havien arribat a haver quan hi havia el servei militar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona