Medi ambient

medi ambient

Bardot alimenta els micos de Riudellots

L'actriu, que fa set anys que col·labora amb la Fundació Mona, dóna 10.000 euros per alimentar els micos

El mite sexual dels anys seixanta, l'actriu francesa Brigitte Bardot, actualment famosa per la lluita a favor dels animals, ha donat 10.000 euros a la Fundació Mona, de Riudellots de la Selva, per col·laborar en l'alimentació dels primats.

Aquesta fundació recull mones, ximpanzés i altres espècies de primats provinents de circs o que abans havien estat comprades a l'Àfrica i que han estat abandonades.

Bardot, que ha fet de la preservació i bon tracte dels animals la bandera de la seva vida, després de retirar-se del cinema, col·labora amb la fundació des de l'any 2004, quan es va fer càrrec de la construcció d'una tanca divisòria a la instal·lació de prop de 5.600 metres quadrats que la Fundació Mona té a Riudellots de la Selva.

En els darrers tres anys, l'actriu francesa destina 10.000 euros a l'entitat per alimentar els disset primats que hi ha allotjats a les seves instal·lacions.

Els disset exemplars van poder ser rescatats després de viure en condicions lamentables. Tot i així, la fundació veu difícil poder-los retornar al seu hàbitat natural, perquè van ser capturats quan eren petits i desconeixen del tot el que representa viure en llibertat a l'espai d'on van ser extrets.

A Riudellots s'intenta que visquin amb el màxim de llibertat possible. Tot i això, la zona està perfectament tancada perquè ningú pugui prendre mal, tenint en compte l'agressivitat que sovint manifesten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona