Medi ambient

Agullent se suma al programa de llars verdes

L'Ajuntament d'Agullent s'ha sumat al programa Llars Verdes que promou el Centre d'Educació Ambiental, i que té com a objectiu sensibilitzar els ciutadans sobre les repercussions ambientals del seus comportaments quotidians a casa, respecte al consum d'energia, aigua i gestió de residus.

L'objectiu de fons del programa, tracta d'incorporar a les activitats diàries de la casa, hàbits sostenibles. Per això les famílies que s'apunten al programa rebran trimestralment tallers pràctics i sessions formatives que els donaran eines per a reduir els consums d'aigua i energia elèctrica.

Una vegada finalitzada la participació al programa, que té una durada d'1 any, a través de les factures es calcularà la reducció del consum aconseguit per cada família. Una reducció que permet un estalvi econòmic a les arques familiars, i una reducció de la despesa de recursos finits com l'aigua o la llum.

A partir del 15 de setembre les famílies agullentines interessades en participar en aquest programa poden passar-se per la Casa de la Cultura d'Agullent per a formalitzar la seua inscripció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona