Medi ambient

La Generalitat confirma a Nacho Palmer com a director de parcs naturals

El nomenament ha estat criticat per altres forces polítiques per la seua vinculació directa al Partit Popular

L'ex regidor de Tràfic i Seguretat de l'ajuntament d'Alcoi, Ignacio Palmer, pertanyent al PP, s'ha convertit des de hui oficialment, en el nou director conservador dels parcs naturals de la Serra Mariola i de la Font Roja.

Palmer, adscrit quan era regidor al sector campsista, és des d'avui, segons publica el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana, el nou responsable de dos dels parcs naturals més importants del territori valencià.

La designació per part de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient per gestionar de manera unificada els dos parcs naturals de la comarca de l'Alcoià respon, segons el nou director conservador, a la intenció del Consell de retallar en despeses. El nou responsable ha explicat que aportarà la seua experiència en la gestió municipal per dirigir els parcs.

El nomenament de Palmer ja va ser criticat durament per les distintes forces polítiques des que va transcendir l'agost passat i a aquestes consideracions s'han sumat avui les del portaveu socialista de la Funció Pública en Les Corts, Rafael Rubio, que critica la vinculació al PP de 10 dels 12 nous directors nomenats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.