Cabrera tindrà sorra abans que ningú i vol que sigui per Sant Joan

Costes diu que té el vaixell per fer la regeneració el 15 de juny però li falten permisos

L'anunci fet per Costes només fa uns dies donava data d'inici i terminis per fer la regeneració de la platja de Cabrera. A partir del 15 de juny es començava a posar sorra amb el vaixell draga i els treballs acabaven el 25 de juny. Les bones notícies de l'inici dels treballs van quedar ahir en suspens durant la visita que va fer el cap de la demarcació de Costes, Manuel Novoa, al municipi. Des de l'administració responsable de fer la regeneració es va comunicar que encara falten permisos mediambientals perquè el vaixell draga que tenien disponible a partir del 15 de juny pugui actuar. El que sí que va quedar clar i es va confirmar és que la platja de Cabrera serà la primera a reposar sorra. Segons va explicar ahir el regidor de Medi Ambient, Jordi Mir, confien que, tot i els retards burocràtics i la incertesa per l'inici dels treballs, aquests puguin començar pels volts de Sant Joan i que no es repeteixi l'episodi del 2005 quan la sorra va arribar un cop passat l'estiu. La sorra es posarà a la part on hi ha més amplada i s'anirà tirant en direcció a Mataró, on només hi ha roques.

La reunió tècnica d'ahir també va servir per aclarir l'afectació dels treballs que ja s'han començat per arreglar els desperfectes del passeig que hi ha davant dels apartaments de Costamar i Bonamar. Mir va explicar que les obres només afectaran aquest tram i que es deixarà per després de l'estiu l'actuació anunciada d'allargar l'escullera de roques de protecció de la via del tren.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona