Medi ambient

Agullent programa activitats de medi ambient

Es tracta de rematar l'Any Internacional dels Boscos

La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Agullent ha organitzat este mes de desembre diverses activitats per tal de commemorar la cloenda de l'Any Internacional dels Boscos, que s'ha celebrat al llarg d'aquest any 2011.

Aquest dimecres i a la llar de jubilats, els majors de la localitat gaudiran d'una sessió de contacontes, a través de la qual se'ls posarà en evidència la importància de la serra i els arbres, i la tragèdia dels incendis forestals. Així mateix, han participat d'aquesta activitat, però adaptada a les diferents franges d'edat, tots els alumnes del col·legi públic Sant Vicent Ferrer.

També per als menuts, es va programar al parc de la Font Jordana un taller mediambiental organitzat per l'associació de voluntaris La Codolla. El participants van fer boles de fang, barrejades amb llavors, que després es deixaran a la serra agullentina. Cal recordar que en el marc del Mercat Solidari i dins de la programació d'activitats de commemoració de la cloenda de l'any internacional dels boscos, la regidoria de Medi Ambient organitzà una taller de confecció d'arbres de nadal a partir de revistes velles.

Calendari anual

L'Ajuntament ha editat, com cada any, un calendari de paret il·lustrat amb imatges de la localitat. Coincidint amb la citada commemoració de la cloenda de l'Any Internacional dels Boscos, enguany la temàtica triada ha estat la flora del terme. Vora 600 espècies, algunes endèmiques i protegides, conformen el patrimoni vegetal d'Agullent, segons un estudi realitzat recentment. La regidoria de Medi Ambient té previst realitzar al llarg del 2012 diverses activitats per a difondre la riquesa vegetal del terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona